Kändisar som bloggar är det många som har åsikter om. En del tycker bestämt att bloggande inte kan räknas som ett arbete medan andra har en helt annan åsikt.

Så vad är då rätt i den frågan? Finns det ens ett korrekt svar?

Faktum är att bloggande har ökat och kan faktiskt jämföras med att vara journalist i mångt och mycket.

Många bloggar tar upp fakta, forskningsresultat, politik samt även uppdaterade nyheter. Så varför tycker då en del människor att bloggande inte kan räknas som ett arbete? Tycker man samma om journalister då också?

Nej det gör man kanske inte. Journalister är sedan lång tid tillbaka ett accepterat yrke.

Vad handlar det då om? Är människor avundsjuka på andras framgång? Det kan vara orsaken. Eller så beror det kanske på att många är uppväxta utanför bloggens framfart och existens och har svårt att acklimatisera sig till den nya moderna världen.

Många använder dessutom sökningar till bloggar för att finna kunskap inom något område för egen eller för studiers skull.

Man kanske vill hitta en blogg som kan ge tröst i sorgliga situationer i livet där man kan finna gemenskap över att det sorgliga drabbat andra på samma sätt som en själv och få utbyta tankar och känslor kring det hela.

En blogg kan betyda så mycket för olika människor. Vi människor behöver regelbunden lärdom om anpassning och måste inse att bloggar är den nya världens syn och tal om mycket.

Att rent konkret tycka att bloggande inte är ett yrke är fritt att tycka men vad säger vi då om exempelvis politiker som bloggar?

Är dessa också utan arbete i de människors ögon som har denna uppfattning?

Eller är dessa bloggar mer accepterade eftersom de då bloggar om sitt yrke de har utöver att blogga?

Denna fråga finns som diskussions-forum på vår hemsida där alla får säga sitt om detta.

Ingens åsikt är mer eller mindre värd i vårt forum.